Rabu, 13 Agustus 2014

Tuholaiset JengkolMUSIM jengkol sato on saapunut.

Tuholaiset JengkolMUSIM jengkol sato on saapunut. Kyllä, syyskuu-joulukuu on aikaa, jolloin viljelijät sadonkorjuuta ja kippari jengkol ria. Todellakin, hinnan, kun sato on vähemmän kannattavaa viljelijöille, koska jengkol jengkol runsas ja hinnat laskivat jyrkästi, paljon alhaisempi kuin hinta jengkol ulkopuolella satokauden. Loppujen lopuksi, kuka nauttii korkea hinta yleensä kauppiaiden markkinoilla. Kuitenkin viljelijät silti voi olla kiitollinen siitä, että jengkol voi tuoda rahaa perheelle.

On kolme markkinat jengkolnya suuri määrä myynti, Market Mestari Caringin Bandung, Bekasi Cibitung Main Market, ja Market Kramat Jati Jakarta. Ihmiset West Java, kuuluisa harrastajat vihanneksia, tunnetaan korkein jengkol vievää. Kuitenkin, ei vain ihmisiä Länsi-Jaavalla on identtinen jengkol. Joidenkin etnisten ryhmien Indonesiassa tunnetaan myös jengkol harrastajat, jopa jengkol todella suosittu myös ihmisiä useissa Kaakkois-Aasian maissa, kuten Malesiassa ja Thaimaassa.

Jengkol kasvien alkuperää ei tiedetä varmuudella. Sumatralla, Länsi-Jaavalla ja Keski-Jaavalla, jengkol kasvien laajalti viljelty puutarha tai piha on yksinkertainen. Indonesiassa, jengkol kutsutaan monilla nimillä, eli jengkol (Java), netto (Sumatra), jaawi (Lampung), kicaang tai jengkol (Sunda), Lubi (Pohjois-Sulawesi), ja blandingan (Bali). Tieteellisessä luokitus, kasvi jengkol sisältyy phylum Magnoliophyta, luokka Kaksisirkkaiset, jotta Fabales, perhe Fabaceae, Mimosoideae subsuku, Pithecellobium suvun ja lajin Pithecellobium Pithecellobium lobatum tai jiringa.

Jengkol istuttaa puu, joka voi kasvaa Agen Bola 10-26 metriä. Hedelmä on litteä pod-muotoinen ja mutkikas. Vanha hedelmien väri violetti. Jälkeen vanhemmat, muoto tulee kupera ja hedelmät palot paikallaan sisältäviä siemeniä koko kasvaa. Kukin pod voi sisältää 5-7 siementä. Siemenet ari ohut ihoinen ja kiiltävä ruskea.

Nämä siemenet, erityisesti vanhuksille, on tärkein osa laitoksen ja eniten käytetty elintarvikkeiden ainesosana. Lisäksi, sitä voidaan käyttää myös lääkkeinä. Jengkol tiedetään ehkäistä diabetesta ja on diureetti ja hyvän sydämen terveyteen. Jengkol kasveja on myös kyky absorboida arviolta suuri pohjaveden mikä auttaa vesiensuojelun jonnekin.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar